tag_error <txp:zem_prblock target="_blank"> ->  : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead  on line 46
Cykloklub Plzeň: Plzeňské časovy Pilsen steel cup - pozvánka na závod čtvrtý
Hledání:
Naše vyjížďky - co se chystá a co bylo najdete
Seriál závodů Plzeňské časovky
Stránka retroprátybusu - naší CYKLOKLUBovny

Cykloklub

Závody

Region  |  Časovky

Plzeňské časovy Pilsen steel cup - pozvánka na závod čtvrtý

Autor: Honza Hakl   08/01/08


Červencová pouza v časovkách utekla a je tu pozvánka na čtvrté letošní setkání bojovníků s chronometrem. Čeká nás silniční královská etapa – závod na trase Šťáhlavy – Raková.






Jede se na stejné trase jako v loňském roce, kdy zvítězil Karel Ptáček s časem 17,11 což na trase o délce 10,2 km činí průměrnou rychlost 35,62 km/h. Překoná se letos Karlův čas???


A jak to bude probíhat?


Tedy:
Zázemí závodu bude na venkovním posezení v restauraci ve Šťáhlavech – zde proběhne prezence do závodu i vyhlášení výsledků (na křižovatce silnic od Starého Plzence – Rokycan a Nezvěstic od Plzně za kostelem vpravo). Restaurace bude v době závodu otevřená, tak můžeme po závodě posedět a pokecat.


Start je hned za křižovatku u hospody ve směru na Rokycany, start prvního bude v 18:01 a dále dle účasti po minutě nebo 30 vteřinách.
Auta u startu parkujte v prostoru vlevo za mostkem – ne u venkovního posezení – tam budou naše a potřebujeme místo pro vyhlášení a prezenci.


Start



Trasa – stále nejdelší časovka ze všech. Zdolání mekky plzeňských silničářů Lhůťáku/Šťáhlaváku plus dlouhá rovinka na vojenské silnici k Rokycanům a na konec stoupání do Rakové. Celkem to je cca 10,2 km se 212-ti nastoupanými metry (rozdíl startu a cíle 156 m).



kliknutím na obrázek uvidíte / můžete uložit mapu v plném rozlišení



kliknutím na obrázek uvidíte / můžete uložit profil v plném rozlišení
Co dodat k profilu? Do Lhůťáku na plno, na rovince přidat a na Rakovou ještě zrychlit. Ideální trasa pro přemýšlení o taktice jestli se utavit na začátku nebo až na konci.
Průměrné stoupání 4% maximálka 12% na cca 1,5 km.
Všechny délkové a výškové hodnoty včetně vytvořených profilů jsou pořízeny přístroji HAC 4 PRO PLUS od Ciclosportu – doporučejeme.


Na trase nelze zabloudit , takže jediná starost mimo šlapání je nezapomenout odbočit na Rakovou (jsou tam šipky a bude pořadatel).


Vzhledem k rovince za Lhůtou zdůrazňujeme, že platí zákaz jízdy v háku, který budeme hlídat a nekompromisně trestat. Minimální boční odstup při předjíždění je 1,2 m, zařadit se před předjížděného je možné pouze se vzájemným rozdílem 10 m. Porušení = 1 trestná minuta. Pro jistotu mrkněte do pravidel seriálu.


Pro vaši bezpečnost je ve směru závodu omezena rychlost jízdy na 70 km/h – doufáme, že nihoho tento limit neomezí :-) a pomaleji předjíždějící auta vám závodění zpříjemní.


Cíl je v Rakové na návsi – hlavní jede doleva a my pojedem rovně na cílovou čáru – viz fotka:

Díky nový cílovým cedulím cíl nemůžete minout.


Do celkového pořadí dostane vítěz tohoto závodu 1500!!! bodů, což je nejvíc společně s Kyjovem, takže komu jde o celkové umístění, neměl by chybět. Na této trase a na Radyni uděláme v září jízdu v náhradním termínu, takže komu se to nehodí, má ještě šanci.


Startovní čísla se budou vracet výhradně na startu.


Opět odvezeme věci na převlečení do cíle.


Vyhlášení závodu proběhne v místě startu tj. ve Štáhlavech cca 15 minut po návratu posledního závodníka.
Výsledková listina bude vytištěná k dispozici na místě po vyhlášení nejlepších, na webu než dojedete ze závodu domů.
Reklamace výsledků je možno uplatnit do druhého dne do 9:00 hodin na tomto e-mailu. Od 10:00 hodin následujícího dne, jsou výsledky oficiální.


Ceny jako vždy, opět budeme losovat startovní čísla. Vítěž a jeden vylosovaný účastník obdrží hlavní cenu – poukaz na slevu 1000,– Kč v CK Loudatour


Prezence bude probíhat od 17:30 do 18:00 v místě startu.
Zájemci o rezervaci času startu se ozvěte na e-mail


Startovné
50,– Kč, záloha na číslo se nevyírá.


Pamětní listy s vašim výkonem (časem, průměrnou rychlostí, pořadím) budeme opět tisknout na požádání po vyhlášení výsledků.

Rozcestník Plzeňských časovek


sponzoři seriálu


Generální partner  
restaurace a kavárna v hotelu Continental Pizzeria Petřínská masérské, regenerační a rekondiční studio Bc. Jany Hanzlové

Na setkání 19. srpna na silniční královské trase ze Šťáhlav do Rakové se těší

Pořadatelský tým Cykloklubu Plzeň

Spolek cestovatelů Plzeň
Všechna práva vyhrazena. Copyright © 2006 Cykloklub Plzeň. Pravidla užívání.