tag_error <txp:zem_prblock target="_blank"> ->  : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead  on line 46
Cykloklub Plzeň: Plzeňské časovky Pilsen steel cup 2008 - pozvánka na závod první
Hledání:
Naše vyjížďky - co se chystá a co bylo najdete
Seriál závodů Plzeňské časovky
Stránka retroprátybusu - naší CYKLOKLUBovny

Cykloklub

Závody

Region  |  Časovky

Plzeňské časovky Pilsen steel cup 2008 - pozvánka na závod první

Autor: Honza Hakl   04/14/08

Přinášíme pozvánku na první letošní závod seriálu Plzeňské časovky Pilsen steel cup 2008.


Tak jako v loňském roce a s největší pravděpodobností i v letech dalších začneme časovky na trase Starý Plzenec > Radyně, na trase, kde se kdysi jezdíval závod s hromadným startem, a kde jsme pro vás připravili silniční časovku jednotlivců do vrchu.


Čeká nás 3,76 km přesně (dle našich HÁKů) s převýšením 204m. Nejprudší to je za křižovatkou na Šťáhlavy a před koncem, kde máme přes 10%. Loňský vítěz Karel Ptáček to zajel za 9:01, tak si můžete v komentářích pod článkem tipnout, jestli se někdo (nebo sám Karel) vejde pod devět minut.


Startujeme ve Starém Plzenci nad přejezdem na začátku kostek. Mapka je tady



Platí modrá trasa.





Prezence je od 17:30 do 18:00 (s možností objednat si číslo předem nebo využít startu v rámci švihu – viz pravidla)


Cíl je na parkovišti u Radyně.


První závodník startuje 18:01, další při účasti do 60 lidí po minutě, jinak po půlminutě.


Po startu nás čeká okamžitě nájezd do stoupání ve Starém Plzenci a to po kostkách, které končí u konečné autobusu. Rozhodně nedoporučujeme zkoušet jízdu mimo kostky po asfaltu vedle, protože by to zaprvé nebylo spravedlivé a za druhé by tam mohlo třeba úplnou náhodou ležet něco, co by způsobilo defekt. Poté následuje stoupání po pěkném asfaltu na horizont do lesa, až se tam vyhrabeme, tak sjedeme malé klasání, kde ztratíme 13 pracně nastoupaných metrů. Po skoro rovince dojedeme ke křižovatce, kde se nedáme doleva – to je sice z kopce, ale ne na Radyni, takže odbočení vpravo a nástup na asi nejhorší úsek – stoupání k odbočce k Radyni. Po zdolání této stojky nezapomene odbočit opět doprava a vydat se na závěrečný kopeček. Samotný dojezd k Radyni už je brkačka, to už budem totiž pěkně rozjetí. No a jsme nahoře, hurá – první závod máme za sebou.


Při poslední naší návštěvě v rámci kontroly značnení (od loňska ještě vydrželo trochu čitelné :-)) jsme zjistili, že se pravděpodobně opravuje hospoda, takže zatím netušíme, zda bude pro nás otevřená (ještě to zkusíme o víkendu v rámci Jarního putování kolem Radyně


Výsledky budeme vyhlašovat na parkovišti u Radyně a pokud vše klapne a vylepšený program nezklame, bude to ještě rychlejší než v loňském roce. a na webu budou opět ještě než dorazíte domů.


Startovné bude 50,– Kč pro všechny kategorie, zálohu na číslo již nevybíráme.


Ceny – odobné jako v loňském roce včetně slosování startovních čísel.


Kdož dorazíte vozem, nechte si ho před závodem na Radyni (neobsazujte ale jižní část parkoviště, kde budeme vyhlašovat výsledky).


Samozřejmě jako vloni zajistíme převoz věcí ze startu do cíle.


Pro jistotu ještě mrkněte do pravidel (doznaly pár úprav). Také nezapoměňte blikačku po cest zpátky, kdyby se závod z nějakého důvodu protáhnul.


Vše o letošních, loňských a předloňských časovkách je tomto rozcestníku.


Pokud budete fotit nebo natáčet a máte chuť se o svoje záznamy podělit, ozvěte se nám na e-mail nebo řekněte na místě vyhlášení (čtečku karet máme sebou).


Pokud by někomu z vám nevyhovoval tento termín, pojedeme na této trase ještě v jednom náhradním termínu v srpnu nebo září.

Naši sponzoři pro letošní rok


Na první letošní setkání se závodníky i diváky v úterý 22. dubna ve Starém Plzenci se těší pořadatelský tým Cykloklubu Plzeň

Spolek cestovatelů Plzeň
Všechna práva vyhrazena. Copyright © 2006 Cykloklub Plzeň. Pravidla užívání.