tag_error <txp:zem_prblock target="_blank"> ->  : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead  on line 46
Cykloklub Plzeň: Plzeňské časovky - pozvánka na pátý, poslední závod
Hledání:
Naše vyjížďky - co se chystá a co bylo najdete
Seriál závodů Plzeňské časovky
Stránka retroprátybusu - naší CYKLOKLUBovny

Cykloklub

Závody

Region  |  Časovky

Plzeňské časovky - pozvánka na pátý, poslední závod

Autor: Honza Hakl   09/17/07

Přijměte pozvání na letošní poslední závod seriálu Plzeňské časovky a to: na silniční závod z Klabavy na Hůrku.


Vážení přátelé Plzeňských časovek, tak to letí, že už pro vás píšeme pozvánku na poslední letošní závod. Ten se uskuteční v úterý 25. září od 17:30 z Klabavy na Hůrku a bude to závod silniční.


Takže:
Epicentrum závodu bude na „návsi“ u autobusové zastávky v Klabavě – zde proběhne prezence do závodu i vyhlášení výsledků. Prezence do závodu bude probíhat od 17:30 do 18:00, start prvního závodníka je v 18:01 h. Startovat budeme při účasti do 60 lidí po minutě jinak po půlminutě.


Popis trasy:
Start bude hned u prezence a pojede se na začátek na opačnou stranu, tj. směrem k silnici na Rokycany. Cca 400 m před křižovatkou bude otočka a pojede se zpět do Klabavy, která se projede a bude se pokračovat až do Litohlav. Zde se odbočí na začátku vesnice doleva a pak už je jen závěrečné stoupání na Hůrku. POZOR – v křižovatce v Litohlavech budete přijíždět z vedlejší, bude tam Policie ČR + pořadatel, kteří by měli zastavit provoz na hlavní silnici při průjezdu závodníků. Přes toto všechno ale počítejte s variantou, že může něco jet a vy tomu musíte dát přednost. Cíl je na stejném místě jako vloni při závodech na Hůrku, jen z opačné strany.
Pár fotek z trasy:

mapa závodu profil prostor startu startovní čára odbočka na Ejpovice – tam NE, jedem rovně
průjez Klabavou Litohlavy – doleva cíl na Hůrce značíme trasu dále po žluté



Jízda u pravého kraje – na této „zazatáčkované“ trase obzvlášť upozorňujeme, že je třeba jet u pravého kraje a pouze ve svém jízdním pruhu. Kdo přejede do protisměru, dostane penalizaci 1 minutu k času – na trase budou pořadatelé/fo­tografové ad., kteří toto budou hlídat. Jízda u pravého okraje se především týká výjezdu a sjezdu k silnici na Rokycany a serpentin před cílem.
Dále upozorňujeme, že v prostoru startu budou v protisměru závodit závodníci vracející se z otočky. Na rozjetí proto využijte místní komunikace za startem, rozhodně se nerozjíždějte po trase závodu. Samozřejmě projíždějícícm závodníkům můžete fandit, aby do to dali ještě něco navíc.
Tento závod je 6,73 km dlouhý a nastoupáte na něm 198 m. Vítěz získá do seriálu 1200 bodů.
Trasa na otočku a zpět do Klabavy je vyznačena naší klasickou oranžovou barvou, z Klabavy se dále jede po žlutém značení mistrovství ČR v koloběhu, které se jelo tento víkend z Ejpovic.


Jak jsme uvedli na jaře, všichni, kteří se zúčastnili všech letošních závodů Plzeňských časovek, mají poslední závod zdarma – při prezenci si to ohlídejte, hoky budou mít seznam. Ostatní platí klasické startovné 40,– Kč s kartou Bikebase, 50,– Kč bez ní.


Startovní čísla se budou vracet výhradně na startu. Zálohy se od minule nevybírají, kdo číslo nevrátí dostane místo dobrot a pití 2 minuty k času.


Opět odvezeme věci na převlečení do cíle.


Vyhlášení závodu proběhne v místě startu tj. v Klabavě cca 15 minut po návratu posledního závodníka.
Výsledková listina bude vytištěná k dispozici na místě po vyhlášení nejlepších, na webu než dojedete ze závodu domů.
Reklamace výsledků je možno uplatnit do druhého dne do 9:00 hodin na tomto e-mailu. Od 10:00 hodin následujícího dne, jsou výsledky oficiální.


Ceny jako minule, opět budeme losovat startovní čísla, vážit kola (silničky jsme ještě nevážili) ap.


Fotky – budou v galeriích. Na místě budeme mít čtečku karet z difi foťáků, takže kdo budete fotit a budete se chtít o své fotky podělit s ostatními, stáhneme je hned na místě, abychom si je nemuseli poté posílat.


Registrace
ZDE si můžete stáhnout přihlášku a vyplnit si ji předem, jinak budou k dispozici na startu.
Kdo má kartu Bikebase, vyplní jen poslední trojčíslí karty a podepíše se, kdo kartu nemá, vyplní vše ostatní.


Pamětní listy s vašim výkonem (časem, průměrnou rychlostí, pořadím) budeme opět tisknout na požádání po vyhlášení výsledků.


První pomoc je zajištěna prostřednictvím zdravotníka, v případě menších úrazů volejte pořadatele (číslo je na zadní straně startovního čisla) nebo rovnou 155.


Celkové pořadí seriálu bude slavnostně vyhlášeno v úterý 23. října v restauraci Hotelu Continental – pozvánka na tuto akci bude připravena samostatně.

Takže přátelé, ještě jednou letos na časovky potrénujte a v úterý 25. září se těšíme na další setkání



sponzoři a partneři Plzeňských časovek 2007

restaurace a kavárna v hotelu Continental
masérské, regenerační a rekondiční studio Bc. Jany Hanzlové
zakázkové truhlářství Říha – tel.: 774 621 584
Spolek cestovatelů Plzeň
Všechna práva vyhrazena. Copyright © 2006 Cykloklub Plzeň. Pravidla užívání.