tag_error <txp:zem_prblock target="_blank"> ->  : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead  on line 46
Cykloklub Plzeň: Prešavská rozhoďdržka a systém časomíry pro časovky
Hledání:
Naše vyjížďky - co se chystá a co bylo najdete
Seriál závodů Plzeňské časovky
Stránka retroprátybusu - naší CYKLOKLUBovny

Cykloklub

Závody

Region  |  Časovky

Prešavská rozhoďdržka a systém časomíry pro časovky

Autor: Jiří Krůta   03/18/07

V rámci závodu proběhla družba s kluky z Bikebase a domluvili jsme všechno důležité ohledně použití systému BB pro Plzeňské časovky


V sobotu jsme s předsedou vyrazili směr severovýchod za kluky z Bikebase, abychom domluvili detaily používání systému na časovkách a hlavně, abychom si užili fajn sobotu s jejich sranda závodem Prešavská rozhoďdržka.
Fotky z akce naleznete v galerii, další pak na stránkách BB tady a tady. Celkově akce neměla chybu a je to pro nás hozená rukavice pro všechny časovky.

Ale k novinkám v časovkách – systém Bikebise budeme používat intenzivně a radostně (hlavně proto, že nám zjednoduší práci).
Celý systém sestává z několika částí, důležité pro časovky je to, že použití karet BB urychlí prezenčku a pomůže rychleji připravit výsledky. Ty budou potom budou viset na webu BB a u nás budou napublikovány.
Ten, kdo kartu mít nebude, zaplatí o 10 kaček víc na startovné a bude si muset vyplnit lejstro. Karta pak je samozřejmě použitelná pro další závody, jejich počet se bude rozšiřovat i Západních Čechách. Více o kartách a systému naleznete zde.

Těště se, tužte se, trénujte a hlavně přijeďte! První časovka je už 24. dubna!

Spolek cestovatelů Plzeň
Všechna práva vyhrazena. Copyright © 2006 Cykloklub Plzeň. Pravidla užívání.