tag_error <txp:zem_prblock target="_blank"> ->  : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead  on line 46
Cykloklub Plzeň: amatérské cyklokrosy na Plzeňsku - máte zájem pravidelně závodit?
Hledání:
Naše vyjížďky - co se chystá a co bylo najdete
Seriál závodů Plzeňské časovky
Stránka retroprátybusu - naší CYKLOKLUBovny

Cykloklub

Závody

Region  |  Časovky

amatérské cyklokrosy na Plzeňsku - máte zájem pravidelně závodit?

Autor: Honza Hakl   11/07/10

Na cyklodiskuzi.cz i případně jinde se snažím rozpoutat diskusi na toto téma…...


Ahoj všem, co rádi s berany do terénu.
už několik let přemýšlím o vytvoření stálé cyklokrosové trati někde v okolí Plzně, kde by se v zimích časech cca jednou za měsíc o víkednu (např. neděle odpo) udělal sranda cyklorkosovej závod a jinak by se tam dalo trénovat.Než se do toho pustím nějak víc, rád bych si osondovat případné zájemce, aby se to nedělalo pro 5 lidí. Myslím, že by nebyl problém, aby se to jezdilo i na bajcích (kdo zatím nemá fantastické cyklokrosové kolo).Prozatím mám natrasováno a projeto v Třemošné (3 km od Plzně) tento okruh

Cyklistická trasa 740233 – powered by Bikemap 

Délka cca 2,7 km, asfal, lesní cesty, pole. Je to průjezdné, ale pro závody by se muselo pár křovíček a náletů odstranit a tu i onde něco málo odkopnout. Prozatím to nemám dojednané s městem, ale nechci se do toho pouštět, pokud by nás bylo na závodění a trénování málo.
Případné reakce, náměty, nápady nebo nedejbóže i nabídky na pomoc pište sem nebo přímo mě na e-mail: 001(zavináč)cy­kloklub.com.
Kdyby nás pár bylo, mohli bychom první závod zkusit už někdy během prosince.
Pokud máte někoho, koho by tento záměr zaujal, pošlete tuto informaci dále do světa…..třeba se z toho časem vyvine nějaká regionální cyklorkosová liga :-))))

Dikustovat na toto téma možno ZDE




Honza H.

Spolek cestovatelů Plzeň
Všechna práva vyhrazena. Copyright © 2006 Cykloklub Plzeň. Pravidla užívání.