tag_error <txp:zem_prblock target="_blank"> ->  : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead  on line 46
Cykloklub Plzeň: CYKLOTURISTICKÝ ODDÍL SLAVIA VŠ PLZEŇ - reportáž ze srazu
Hledání:
Naše vyjížďky - co se chystá a co bylo najdete
Seriál závodů Plzeňské časovky
Stránka retroprátybusu - naší CYKLOKLUBovny

Cykloklub

Akce

Ostatní akce  |  Slavia  |  Vyjížďky

CYKLOTURISTICKÝ ODDÍL SLAVIA VŠ PLZEŇ - reportáž ze srazu

Autor: Honza Hakl   12/27/09

dlouhé přípravy s mnoha neznámými se staly skutečností a naše výprava do dávné minulosti je za námi stejně jako ta minulost.
Jukněte, jak jsme si to užili ;-)


S nápadem uspořádat sraz bývalých členů cykloturistického oddílu Slavia VŠ Plzeň přišel na na schůzi (už nevím kdo) a zprvu byli nápadem všichni nadšeni…- tolik klasik.



A jak to dopadlo?????





Páteční večer – suma sumárum
21 lidí, 21 gulášů se 105 knedlíky, superfernet (2,5 l), piva jsem nepočítal (radši)….… němé filmy, především Medůzovy historické diáky, Juggyho šavle, Hardyho zpěv a chrápání….… setkání s některými po více než 15-ti letech….….… smích až do bolení břicha, lehké a pár těžších motolic….…. muzicírování, vzpomínky

Zavzpomínali jsme na toho, který oddíl před 50-ti lety zakládal a to: Šiwu – Jana Krause, který nás opustil před 18-ti lety a určitě je „tam nahoře“ rád, že v nás zažitky z let v oddílu zůstávají.



V sobotu jsme měli na programu výšlap za 100 000. stromečkem. Ráno bylo težší, ale klasická snídaně v trávě byla bájová. Stromek, tedy dnes už strom, jsme nakonec nenašli, našli jsme paseku, ale cedule už byla pryč.
Večer pak byly na programu kuřata v České Bříze.


V neděli jsme se vydali po stopách prvomájovky na Hromnické jezírko.


ZÁVĚR:
Bylo to skvělý, skvělý a skvělý

Fotky jsou ZDE

Spolek cestovatelů Plzeň
Všechna práva vyhrazena. Copyright © 2006 Cykloklub Plzeň. Pravidla užívání.